Callmaker Dialer

Om oss

Varför välja CallMaker?

Enkelt system.                       Flexibelt.                             Snabbt.

Jämfört med andra system på marknaden får du inte bara ett kraftfullt verktyg, utan också en lyhörd leverantör, blixtsnabb, kostnadsfri support och en dialer-verktyg som är det snabbaste på marknaden.  Kontakta gärna någon av våra referenser för att förstå mer hur nära kunderna vi jobbar.

Om CallMaker

CallMaker skapades för att fylla en lucka på marknaden för säljstöd, bokningsstöd och dialers. Det finns komplexa system som kostar stora pengar. Vi har valt att utveckla CallMaker med inriktning på flexibilitet, användarvänlighet och kraftfullhet. Vi riktar in oss på bolag med mellan 10 och 200 sälj- och bokarplatser.

För företag som behöver ett telemarketingsystem som levererar användarupplevelse och effektivitet som överträffar konkurrenterna till ett pris som de inte kan matcha. Vår ambition är att valet skall vara självklart
En grundläggande telemarketing sanning är att ju fler samtal som tas, desto fler ordrar blir det i slutändan. Därför är CallMaker mycket strömlinjeformat i säljprocessen för att undvika onödig ställtid. Därför finns också en avancerad dialerfunktionen för den som vill.

  • 1

    Produkten är allt - utveckling är vad vi gör

    Vad får man om man sätter ett gäng erfarna systemprogrammerare på att bygga marknaden bästa interface ovan på en system stack som från början är designad så som man designar stora, komplexa webbsystem i silicon valley? Jo - CallMaker Dialer. Byggt enligt Micro Services paradigmet blir systemet extremt skalbart och stabilt. Men tekniken bakom är inget som vi vill att användaren skall tänka på. För oss är User Experience det väsentliga. Det kräver en ultrasolid teknisk grund för att göra funktioner och processer snabba och stabila för användaren men för användaren har vi fokuserat på att bygga marknadens vackraste och mest funktionella interface!

Logga in {{method}}

Something went wrong, please check your username and password.
System Kalender Monitor