Callmaker awarded best ease of use by Capterra

Nya CallMaker sprider sig snabbt till fler och fler användare och under 2023 fick vi strålande recensioner på olika plattformar och hemsidor.

Capterra utsåg oss till Best Ease of Use 2023 och vi är stolta över detta. CM ligger ned mycket tid och energi på att få det svåra att se enkelt ut. Enkelt att administrera sina användare, enkelt att komma igång med en kampanj enkelt att exportera ordrar, bokningar eller listor. Användarvänligt gränssnitt är en del av hemligheten men en stor del av tankemödan läggs också på att förstå våra kunders processer och utforma systemet process-orienterat.

Många stora och äldre system fokuserar på att ha “allt tillgängligt hela tiden” – det gör ju att du har tillgång till alla funktioner och fält hela tiden men skapar också en rörig andvändarvy och ett gränssnitt där man lätt går bort sig. Vi tror på access till de funktioner du behöver NÄR du behöver dem. Och då ska det gå snabbt. Genom att våra kunder kan skräddarsy sina egna system, eller ta hjälp av vår eminenta support och få det exakt så de vill ha det, anser vi att vi underlättar i våra kunders processer och kan hjälpa fler säljorganisationer att lyckas i sin vardag.

Tydligen tycker capterra.com det också.

Fler nyheter

Skarmbild 2024 03 05 114736

Ytterligare ny uppdatering.

Ny uppdatering av CallMaker Dialer:Fält-checkar för Order och BokningarSkapa egna fält som adminKortkommandon – ring upp, sätt utfall osv.E-sign verifikat [...]
    Callmaker © 2024. All Rights Reserved.