Genom en stor satsning under hösten 2020 kan CM Software AB stolt meddela att Dialer-mjukvaran CallMaker har fått ett stort lyft. Först lanserades nya CallMaker-dialer med GAME-modul och utökad statistik och nu i november har vi fått på plats en fördubblad server- och datorkraftskapacitet. Både nya och gamla kunder kommer under vintern 2020/2021 få uppleva […]

Genom en stor satsning under hösten 2020 kan CM Software AB stolt meddela att Dialer-mjukvaran CallMaker har fått ett stort lyft. Först lanserades nya CallMaker-dialer med GAME-modul och utökad statistik och nu i november har vi fått på plats en fördubblad server- och datorkraftskapacitet. Både nya och gamla kunder kommer under vintern 2020/2021 få uppleva både snabbare och bättre dialer-program tack vare satsningen.

CM möjliggör också större lagringskapacitet i samband med satsningen. På våra befintliga hallar utökas både prestanda och hastighet. Till en början kommer detta märkas främst genom att dagliga operationer går snabbare. De som dessutom, i samband med detta, erhåller nya CallMaker-Dialer med GAME och utökad statistik, kommer också uppleva ett snyggare, smartare och bättre CallMaker.

Tillsammans utgör dessa två satsningar (Ny version av dialern samt kraftigt utökad kapacitet och snabbhet) en av de största satsningar i CallMakers historia. Självklart finns alla tidigare favoritfunktioner kvar med möjlighet att anpassa sin egen statistik och sina egna rapporter, den coola övervakningsfunktionen, medlyssning, tävlingar och annat. Bara lite snabbare. Lite bättre. Och mycket säkrare.

Ja, det stämmer. CallMaker blir i samband med detta ännu säkrare. Tack vare att servrar och programvaror slipper samsas om ett och samma utrymme, utan kan nyttja ofantligt mycket större resurser, blir också systemet och driften säkrare. Detta ger ju dig som kund ännu bättre uptime och fler intäkter.

Har du ännu inte fått nya CallMaker? Hör av dig till oss så tittar vi när just ER uppgradering kommer ske.

Ha en fantastisk avslutning på året.