Kundcase

Välkommen till vår sektion om kundcase, där du kan ta del av inspirerande berättelser om hur våra lösningar har skapat framgångsrika resultat för våra kunder.

Hör från våra fantastiska kunder och hur de använder Callmaker - 

Cloud native nischbank ökade försäljningen dramatiskt
Med en dialer som "sjunger" och ett enkelt men kraftfullt system fick vi chansen att vara med när vår kund gick från en ledande konkurrent som hämmat affärsutvecklingen. Med oss kunde kunden istället skala upp verksamheten och slå sina tidigare rekord tiofaldigt! 
B2B publisher fick äntligen bra support och utnummer som ingen använt tidigare
Ibland är det detaljerna som avgör, som en bra user experience. När vår kunds svenska verksamhet valt att lämna sitt moderbolags leverantör på grund av dålig support och utnummer som använts av andra innan föll valet på oss.
Digital solutions provider med verksamhet i många länder fick ett system som kunde skala upp
När man växer snabbt både organiskt och via förvärv är det helt avgörande att systemstöd kan skala upp och accessas av alla oavsett location. Just detta och en miljö som är enkel för alla att använda var avgörande för vår kund.
Internationell hjälporganisation kunde effektivisera sin fundraising
Med ett bättre verktyg och en leverantör som är lyhörd för kundens önskemål kunde den svenska grenen av en internationell hjälporganisation effektivisera och rationalisera sina processer.
Callmaker © 2024. All Rights Reserved.