Bra möjlighet för våra kunder att öka sina aktivitet. Med CallMaker Cloud Dialer har man möjlighet att låta sina medarbetare jobba hemifrån. Jobba-hemifrån-modulen har funnits länge men kanske inte aktualiserats i så hög grad som nu. Genom att installera CallMaker på sin hemdator, se till att man har en bra internetuppkoppling, ett USB-headset i datorn […]

Bra möjlighet för våra kunder att öka sina aktivitet. Med CallMaker Cloud Dialer har man möjlighet att låta sina medarbetare jobba hemifrån. Jobba-hemifrån-modulen har funnits länge men kanske inte aktualiserats i så hög grad som nu.

Genom att installera CallMaker på sin hemdator, se till att man har en bra internetuppkoppling, ett USB-headset i datorn och köra med internet-kabel istället för trådlöst, har man som agent en väldigt bra möjlighet att fortsätta ringa genom CallMaker. Fast hemifrån. Coachen eller projektledaren sköter enkelt support och administration från sin hemdator och agenten kan ringa ringa sin chef vid enklare frågor om hur man sätter upp sin hemmastation. Vid med djuplodande spörsmål finns ju vår support här och svarar otroligt snabbt i telefon vid minsta fråga från projektledare eller chefer på callcentret.

Kontakta oss gärna för att få veta mer hur hemmifrån-modulen fungerar. Glöm inte att admin alltid har kontroll genom övervakningsmodulen i webben. Där kan man även lyssna, chatta och kolla läget på sina hem-agenter.

Ring oss idag och fråga 031-313 22 00