Välkomna till en spännande höst på CallMaker där vår Cloud Dialer fortsätter utvecklas och förfinas. Innan sommaren slutfördes ytterligare en lyckad integration mellan CallMaker Cloud Dialer och Microsoft Dynamics 365 hos en av Sveriges största mobiloperatörer. Vi har genom vår API en färdig lösning för integration som gjorde det lätt för programmerarna att nå projektmålen. […]

Välkomna till en spännande höst på CallMaker där vår Cloud Dialer fortsätter utvecklas och förfinas. Innan sommaren slutfördes ytterligare en lyckad integration mellan CallMaker Cloud Dialer och Microsoft Dynamics 365 hos en av Sveriges största mobiloperatörer. Vi har genom vår API en färdig lösning för integration som gjorde det lätt för programmerarna att nå projektmålen. Oavsett om det är ett CRM-system, backoffice-system eller ett gamification-system för att trigga säljarna innebär vår API att en sömlös integration mellan lösningarna går snabbt att få på plats. Våra kunder får därmed en mer effektiv organisation och kan fokusera på kärnverksamheten istället för manuellt jobb.

Läs gärna mer om våra integrationer här www.callmaker.se/integration .

Saknar du någon integration? Lugn, vi löser det. Tack vare våra smidiga API:er, duktiga utvecklare och den teknik vi valt att jobba med, är det alltid enkelt att skapa nya kopplingar mellan olika system och plattformar. Hör av er till oss så pratar vi mer info@callmaker.se eller 031-313 22 00. Vi hörs under hösten, det finns många spännande godsaker att se framemot.