CM Software har under flera år följt, och rekommenderat kunder, riktlinjer från branschorganisationen Kontakta. CallMaker-Dialer har sedan tiotalet år tillbaka haft möjlighet att ställa in alla parametrar för att följa lagar, regler och rekommendationer. Senaste modulen i sammanhanget är ju GDPR_modulen som med sina många inställningar och minutiösa noggrannhet möjliggör en säker och korrekt bearbetningar […]

CM Software har under flera år följt, och rekommenderat kunder, riktlinjer från branschorganisationen Kontakta. CallMaker-Dialer har sedan tiotalet år tillbaka haft möjlighet att ställa in alla parametrar för att följa lagar, regler och rekommendationer. Senaste modulen i sammanhanget är ju GDPR_modulen som med sina många inställningar och minutiösa noggrannhet möjliggör en säker och korrekt bearbetningar av list-material och kundstockar.

Sedan sommaren 2021 är CM Software även med som medlemmar i organisationen Kontakta. Vi har från vår sida genomgott prövningen som leverantör och de krav de från Kontakta ställer och organisationen har hälsat oss välkomna och lagt upp en länk på deras hemsida till oss.

Här hittar ni oss på kontakta:

https://www.kontakta.se/medlemmar