Mötesbokning

En intelligent dialer som möjliggör effektiv mötesbokning och en användarvänlig webbplattform med total kontroll i ett överskådligt gränssnitt.

En intelligent dialer  möjliggör effektiv mötesbokning

Med bara tre klick kan du skapa nya kampanjer och skräddarsy kundkorten för varje kampanj.
  • E-post & SMS-bekräftelse
  • Synkas automatiskt till resursens kalender
  • Påminn innan mötet

Skapa upp nya möten enkelt i en kalendervy

Med minimal väntetid till svar, och med hjälp av automatiska tid- och svarsintervallberäkningar, säkerställer dialern att du når dina mål under optimala förutsättningar.

Medlyssna & Coacha

Hjälp agenten vid behov med denna funktion.

Statistik & Överblick

Live-statistik för en full överblick.
Med CallMaker Dialer vid din sida blir mötesbokning en sömlös upplevelse, oavsett ditt ändamål. Upplev ökad produktivitet och smidigare arbetsflöden med vårt kraftfulla verktyg.

Nyckelfunktioner som gör mötesbokning till en barnlek

Upptäck våra nyckelfunktioner som förenklar och förbättrar hela processen, och låter dig fokusera på det som verkligen betyder – att skapa meningsfulla möten.

Multi- och singelvy i kalendern

Bokaren väljer att se en, flera eller alla kalenderresurser parallellt i kalendern över en tidsperiod om dag, vecka eller månad.

Bekräftelser via sms och epost

Med våra snygga mallar med vidhängande kalenderevent får kunden rätt information både på SMS eller Mail om mötet, om det ändras eller måste avbokas.

Se om kunden accepterat mötesinbjudan

När kunden fått sin bekräftelse på mail med vidhängande kalenderevent så ser du också om kunden tackat ja till mötet i sin kalender.

2-vägs sync med Microsoft & Google kalender

Genom att boka möten direkt in i resursernas kalender blir livet smidigare för alla. Vid ombokade möten synkas det med CallMaker.

Bekräfta möten med dynamiska listor

Få fler att dyka upp! Med färdiga listor på kommande bokningar ringer du enkelt och bekräftar möten dagarna innan.

Rutt- och tidsoptimerare

Beräkna tid mellan mötet du håller på att boka och de möten som redan ligger i kalendrarna för att enkelt se var restiden är optimal för kalenderresursen.

Rapportera mötesutfall direkt i kalendern

Resursen kan direkt i kalendereventet återrapportera utfallet på mötet så att du enkelt och snabbt får veta hur många möten som var framgångsrika och hur många som måste bokas om.

Beräkna tid för resa

Med vår rutt- & tidsoptimerare ser du enkelt restiden mellan mötet du bokar och de möten som redan ligger i kalendern.

Enkel navigering

Byt enkelt mellan att se en, flera eller alla resurser i kalendern. Se en dag, en vecka eller längre. Enkelt och snyggt.

Callmaker för 0:-

Just nu erbjuder vi fri genomgång av system och onboarding. Passa på att testa marknadens bästa algoritm när det kommer till dialer!
Callmaker © 2024. All Rights Reserved.