(uppdaterad nyhet 2020-02-27) Året har rivstartat på CM Software. Förutom vår eminenta synk med Fortnox (ekonomi- och fakturasystem) har vi nu släppt en helt ny modul: GAME. I Game-modulen får dialern en helt ny dimension. Inte nog med att vi har den kraftfullaste dialern, numera har vi även den roligaste dialern. Vill vi påstå. Prova […]

(uppdaterad nyhet 2020-02-27) Året har rivstartat på CM Software. Förutom vår eminenta synk med Fortnox (ekonomi- och fakturasystem) har vi nu släppt en helt ny modul: GAME. I Game-modulen får dialern en helt ny dimension. Inte nog med att vi har den kraftfullaste dialern, numera har vi även den roligaste dialern. Vill vi påstå. Prova gärna. Med vår nya Game blir det i alla fall riktigt kul.

Agenten väljer en karaktär – en superhjälte – och slutför uppdrag som admin väljer och låter karaktären växa. Från level 1 och uppåt. Allt presenteras sedan på säljarens skärm och på storbilds-TVn.

Admin kan välja mellan 10-15 olika uppdrag som främjar försäljningen. T ex: lägga order, ta samtal, vara först med att sälja på dagen, sälja på slutet av dagen, ta långa och bra samtal. Uppdragen varierar. Admin bestämmer vilka uppdrag som gäller, och hur svåra de skall vara.

När en agent klarar ett uppdrag ökar leveln på den valda karaktären. Kolla in vår video:

Maila mig om du vill se hur den funkar i systemet

info@callmaker.se

Lycka till med försäljningen 2020!