Vi är stolta att presentera en stor förbättring för de avdelningar som idag har motringande kunder eller någon typ av kundtjänst. Vår Nya InboundMonitor gör det enkelt för admin och agenter att se köer och antal inringande kunder, se väntetider, snitttider och statistik live på hur köerna och inringningarna ser ut. Verktyget underlättar för både […]

Vi är stolta att presentera en stor förbättring för de avdelningar som idag har motringande kunder eller någon typ av kundtjänst. Vår Nya InboundMonitor gör det enkelt för admin och agenter att se köer och antal inringande kunder, se väntetider, snitttider och statistik live på hur köerna och inringningarna ser ut.

Verktyget underlättar för både admin och agent då även säljarna/bokarna/agenterna kan se kön och ”Hoppa in” och hjälpa till vid behov. Admin får en mycket bättre bild och läget ”just nu” eftersom allt är live och sker i realtid. Fönstret för inbound monitor lägger sig ”över” ordinarie fönster och kan enkelt stängas. Tag kontakt med oss så hjälper vi dig att installera funktionen och berättar hur den fungerar.