Återigen har våra utvecklare levererat en mindblowing update av CallMaker Dialer. Den senaste i raden av funktioner som adderats är en integration med plattformen Zapier. Vad är då Zapier? Genom att koppla ihop alla världens (nåja i alla fall över 5000 av världens mest använda och uppskattade appar) är Zapier i sig en integretaionsplattform. System […]

Återigen har våra utvecklare levererat en mindblowing update av CallMaker Dialer. Den senaste i raden av funktioner som adderats är en integration med plattformen Zapier.

Vad är då Zapier? Genom att koppla ihop alla världens (nåja i alla fall över 5000 av världens mest använda och uppskattade appar) är Zapier i sig en integretaionsplattform. System som Hubspot, Salesforce och Microsoft Dynamics eller Salesscreen, Fortnox och Upsales har valt att öppna sina APIer mot just Zapier. Och genom att nu CallMaker har en integration med Zapier, får vi automatiskt kopplingar till alla dessa 5000 appar. En visst form av uppsättning krävs för varje ny koppling och kund men grovjobbet är gjort och vår support kan lotsa dig igenom hur din koppling skall se ut.

Vill du synka kunder med ett CRM? Vill du koppla fakturor mot ett ekonomisystem? Behöver du dataintegration med ett tävlings -och motivations-program? Eller önskade du att er interna chat hade koppling med CallMaker? Inga problem, kolla om din app finns bland Zapiers integrationer och tag sedan kontakt med oss. Inom kort kommer du att ha ett mer strömlinjeformat system och arbetssätt.

Notera att man oftast behöver ett konto hos Zapier för att få integrationen att fungera. Zapier i sig har flera olika steg i sina pris- och licensmodeller.
Läs gärna mer på www.zapier.com