Callmaker

När produkten är allt - Utveckling är vad vi gör

Varför välja Callmaker?

# 1 dialer, appointment booking, inbound and contact center software as a service system with focus on ease of use and powerful automation.

Målinriktat team

Vi har valt att utveckla Callmaker med inriktning på flexibilitet, användarvänlighet och kraftfullhet.

Produkten, produkten, produkten

För oss handlar allt om hela tiden utveckla det vassaste systemet. Vårt fokus är 100%.

Vår ambition är att valet av dialer skall vara självklart.

Utveckling är vad vi gör
Vad får man om man sätter ett gäng erfarna systemprogrammerare på att bygga marknadens bästa interface ovan på en system stack som från början är designad så som man designar stora, komplexa webbsystem i Silicon valley? CallMaker 
Hur är systemet byggt?
Byggt enligt Micro Services paradigmet blir systemet extremt skalbart och stabilt. Men tekniken bakom är inget som vi vill att användaren skall tänka på. För oss är User Experience det väsentliga. Det kräver en ultrasolid teknisk grund för att göra funktioner och processer snabba och stabila för användaren men för användaren har vi fokuserat på att bygga marknadens vackraste och mest funktionella interface!
Vår drivkraft
CallMaker skapades för att fylla en lucka på marknaden för säljstöd, bokningsstöd och dialers. Det finns komplexa system som kostar stora pengar. Vi har valt att utveckla CallMaker med inriktning på flexibilitet, användarvänlighet och kraftfullhet. Vi riktar in oss på bolag med mellan 5 och 200 sälj- och bokarplatser.
Vilka vänder vi oss mot?
För företag som behöver ett telemarketingsystem som levererar användarupplevelse och effektivitet som överträffar konkurrenterna till ett pris som de inte kan matcha. Vår ambition är att valet skall vara självklart
Callmaker © 2024. All Rights Reserved.