Under sommaren har vi på CM Software öppet som vanligt och säljer våra dialer-system med samma precision som alltid. Support, jour och försäljning. Givetvis skall våra duktiga medarbetare också ta semester och komma tillbaka med nya idéer till funktioner som gör våra system smartare och bättre, men genom ett smart rullande schema bemannar vi kontoret […]

Under sommaren har vi på CM Software öppet som vanligt och säljer våra dialer-system med samma precision som alltid. Support, jour och försäljning. Givetvis skall våra duktiga medarbetare också ta semester och komma tillbaka med nya idéer till funktioner som gör våra system smartare och bättre, men genom ett smart rullande schema bemannar vi kontoret precis som vanligt med first class support, utvecklare om du behöver det och säljare om du vill bli kund eller bygga ut din organisation.

Sommaren är en perfekt tid att se över sina system, göra uppgraderingar och förändringar så att dina medarbetare kan starta hösten taggade, laddade och med de bästa verktygen att nå sina mål. Några saker vi jobbar med åt våra kunder under sommaren 2019 är bl a: uppgraderingar, synkroniseringar och integrationer med affärs- och ekonomisystem, nya önskemoduler (där kunden får önska fritt och vi bygger enligt kundens önskemål) och även större databasprojekt där kundens databaser behöver ses över.

Vi uppdaterar även våra interna, egna system för att optimera kundernas hastighet och förbättra befintliga funktioner inför hösten. Sommaren är full av möjligheter till förbättringar.

På försäljningssidan ser vi till att vi har extra attraktiva erbjudanden för dig som vill prova på CallMaker under sommaren. Sommarkunderna erhåller både kortare helt kostnadsfria tester och längre prova på möjligheter mot låg avgift, allt för att man skall hinna prova och vrida och vända på dialer-systemet i god tid inför höstens igångsättande. Till hösten kommer rekryteringarna igång och våra kunder får full bemanning. Då måste systemen var inkörda och klara.

Även utbildningar är något vi jobbar med under sommaren för att ny och befintlig personal hos våra kunder skall kunna Dialern på sina fem fingrar. Här jobbar vi med teamviewer och över telefon så att vi enkelt kan dela skärmbild och visa skarpt i kundernas system, exakt hur de skall göra för att låsa sina vardagsprocesser. Importera listor, se på statistik, exportera material, coacha, ställa in dialern och öppna nya projekt.

Vi vill önska alla våra befintliga och potentiella kunder en fantastisk sommar. Och oavsett om ni har stängt eller kör fullt ställ hoppas vi att ni är lika laddade som vi inför vad hösten har att erbjuda.