Beslut av Riksdagen. Riksdagen beslöt den 14e juni efter ett förslag från regeringen att införa krav på skriftlig bekräftelse vid telefonförsäljning till konsument. Från och med 1e september 2018 måste kunden svara skriftligt via exempelvis SMS för att en giltig accept skall ske vid distansförsäljning. Scrive eller SMS CallMaker Cloud Dialer har självklart en modul […]

Beslut av Riksdagen.

Riksdagen beslöt den 14e juni efter ett förslag från regeringen att införa krav på skriftlig bekräftelse vid telefonförsäljning till konsument. Från och med 1e september 2018 måste kunden svara skriftligt via exempelvis SMS för att en giltig accept skall ske vid distansförsäljning.

Scrive eller SMS

CallMaker Cloud Dialer har självklart en modul för accept via SMS med funktioner för påminnelse SMS och pausad order i väntan på giltigt SMS! Det finns också en modul för accept via Scrive om för digital skriftlig bekräftelse.

SMS-modulen fungerar så att du kan antingen låta säljaren/agenten vänta i telefon med kunden tills svars-SMSet från kunden har kommit in (man kan alltså inte komma vidare), eller så kan man skicka ordern och SMSet och låta ordern vara i Paus tills svars-smset har kommit tillbaka från kunden, och då godkänns ordern. Samma sak med Scrive.

Få en offert

Tag kontakt med vår säljavdelning (sales@callmaker.se eller ring 031-313 22 00 och tryck 2 för försäljning) för att få en komplett offert hur SMS-order-modulen och Scrive-modulen ser ut och fungerar bäst för just er.

 

Läs mer på riksdagen.se

och regeringen.se

och kontakta.se