CM Software är stolta att meddela att CallMaker Cloud Dialer sedan årsskiftet 2021/2022 har en tät integration och ett gott sammarbete med merinfo.se. Flera kunder har nu dragit nytta av enkelheten och smidigheten att få adresser inhämtat direkt från MerInfo. Du som kund ställer enkelt in de parametrar som är viktiga för dig, t ex […]

CM Software är stolta att meddela att CallMaker Cloud Dialer sedan årsskiftet 2021/2022 har en tät integration och ett gott sammarbete med merinfo.se. Flera kunder har nu dragit nytta av enkelheten och smidigheten att få adresser inhämtat direkt från MerInfo.

Du som kund ställer enkelt in de parametrar som är viktiga för dig, t ex bransch, antal anställda, omsättning eller antal abonnemang. Systemen pratar sedan med varandra och ger dig korrekta leads rakt in till säljarna. Enklare kan det inte bli. Med CallMaker får du det bästa av två världar. En otroligt väluppdaterad databas från MerInfo och ett av världens bästa sälj- och dialer-system i form av CallMaker. Varför kompromissa när du kan få både och?

Kontakta oss för att veta mer hur man synkar adresser från merinfo rakt in i ditt CallMaker Dialer.